ASUNTORAKENTAMINEN

Rakennamme kauniita asuntoja

Kompakti kaksio palveluiden äärellä – ”Ostopäätös syntyi nopeasti”

 

Kauppa postipalveluineen kivenheiton päässä, nopeat yhteydet Lahdentielle ja rauhallinen sijainti omakotitalovaltaisen alueen kupeessa. Siinäpä tärkeimmät tekijät, jotka vakuuttivat Juha Leinosen, kun hän etsi itselleen uutta sijoitusasuntoa.

– Halusin uudiskohteen, sillä niihin pääsee käsiksi pienellä pääomalla ja minulla sattui olemaan sen verran sukan varressa. Katselin muitakin vaihtoehtoja, mutta Kaarinankulma 2 vaikutti sijainniltaan parhaimmalta, Leinonen kertoo.

Leinosen aikomus oli etsiä asuntoon vuokralainen heti kun yhtiö valmistuu, mutta heinäkuun 2020 lopussa hän muuttikin uudenkarheaan asuntoon itse. Muuttuneista suunnitelmista huolimatta Leinonen on viihtynyt kompaktissa toisen kerroksen kaksiossaan.

– Neliöt on tehokkaasti toteutettu, ja täällä mahtuu hyvin yksi ihminen asumaan. Parasta kuitenkin on ilmastointi, ehdottomasti. Tasainen lämpötila vuodenajasta toiseen ja myös kesäisin on oikein kiva.

Ei yllätyksiä matkan varrella

Kun Kaarinankulma 2:n asunnot tulivat myyntiin, Leinonen toimi ripeästi. Asunnot myytiin vauhdilla, mutta Leinonen onnistui kuin onnistuikin nappaamaan omansa. Kun ostopäätös oli tehty, rakennusaika meni mukavasti ja J. Malmin yhteyshenkilö piti ostajat hyvin ajan tasalla siitä, mitä raksalla kulloinkin on menossa ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Kun muuttopäivä lopulta koitti, oli asunto sellainen kuin Leinonen oli odottanut.

– Olen tyytyväinen rakentamisen laatuun ja valitsemiini pintamateriaaleihin. Minulla on sijoitusasunto myös toisaalla, ja Kaarinankulmassa on jopa parempi äänieristys kuin siellä. Liekö se johtuu seinämateriaaleista vai mistä, mutta se on hyvä asia.

Koska pikkukaksioon ei mahdu omaa saunaa, nauttii Leinonen löylyistä Kaarinankulman yhteisessä saunassa.

– Yhteisten tilojen tai oman asuntoni suhteen ei ole mitään valittamista. En ole ennen asunut uudiskohteessa ja voin sanoa, että en ole katunut tätä ostopäätöstä.

”Harkitsen J. Malmia myös vastaisuudessa”

Ennen uutta kotiaan Leinonen ei tuntenut J. Malmia sen tarkemmin. Yrityksen nimi oli tuttu, mutta sillä ei ollut vaikutusta ostopäätökseen. Jatkossa asia voi kuitenkin olla toisin.

– Kaikki meni hyvin, joten vastaisuudessa voisin kyllä harkita saman rakennuttajan kohteita. Esimerkiksi tulevaisuudessa Lamminrahka uutena asuinalueena kiinnostaa, hän summaa.

Kaarinankulma 3:n kodit ovat myynnissä ja valmistuvat joulukuussa 2021!

Tutustu uusiin koteihin.

As Oy Kaarinankulma 3

Puusepäntie 48, 36200 Kangasala

Talotyyppi : Kerrostalo

Arvioitu valmistumisaika : 12/2021

MYYNNISSÄ